zaterdag 8 juni 2013

WE ZIJN "UITGEMUURD"!





Na druk overleg zijn we vandaag aan de slag gegaan. Jeroen heeft onder andere boodschappen gedaan. Ondertussen heeft Ronald de fundering gelegd en de bestrating gemaakt. Sybren en ik hebben muurtjes gestapeld.

"Pietje" en "Marietje" waren op bezoek. Ze zijn de stadsmerels die ons van tijd tot tijd komen bezoeken. Vooral als we wat aarde hebben verplaatst zijn ze druk. We zagen ze een paar wormpjes verorberen! Lekker!

Onze ervaring heeft ons geholpen want we waren in een redelijke tijd klaar. Maar het is toch zwaar werk! Petje af voor alle stratenmakers en bouwvakkers van Nederland!

Naast de spirea hebben we zitten denken wat te doen met de grote plantenpotten. Waar konden we ze het beste neerzetten? Ze hebben uiteindelijk een mooi plekje gekregen.

     

     

           

1 opmerking:

  1. Ziet er mooi strak uit, lieve mensen, wordt vast een paradijselijke oase in de stad! Blij er ook een steentje aan bij te mogen dragen..

    Groeten,
    Syb

    BeantwoordenVerwijderen

De Mariatuin wordt door vrijwilligers aangelegd en onderhouden. Iedereen is welkom om zijn bijdrage te leveren. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Jeroen Spitteler of via email vredeskerk.mariatuin@gmail.com.

In dit blog houden we jullie van de voortgang van de werkzaamheden op de hoogte.